UBUNTU KONTRIBUCIONIZAM


Plan za oslobađanje porobljene vrste koja se zove čovječanstvo.

Michael Tellinger autor, istraživač, čovjek velikog srca koji donosi nesvakodnevna otkrića i spoznaje o podrijetlu ljudske vrste i nestalim drevnim civilizacijama na jugu Afrike. Na temeljima njegovih spoznaja i otkrića rađa se Ubuntu kontrbucionizam, pokret baziran na Afričkoj UbuntuAntropolog je predložio igru djeci afričkog plemena.Stavio je korpu punu voća pored drveta i rekao tko god do nje stigne prvi osvojiće slatke plodove. Kada je dao znak da krenu svi su se uhvatili za ruke i zajedno potrčali, a onda sjeli da zajedno uživaju svoje poslastice. Kada ih je pitao zašto su krenuli zajedno kada je jedan mogao da ima svo voće za sebe, rekli su “Ubuntu, kako da jedan od nas bude sretan ako svi su svi ostali tužni ?“ filozofiji.

Put kojim smo kao vrsta došli do točke u kojoj se danas nalazimo nije ispunjen samo lažima i prijevarama nezamislivih razmjera nego i neprestanom manipulacijom ljudske vrste koja se proteže tisućama godina unatrag u povijest, i to sve pod vlašću novca. Michael Tellinger razotkriva ranije zablude o podrijetlu novca i usponu moći kraljevske bankarske elite koja već tisućama godina upravlja svijetom i koja to, kroz bankarske obitelji današnjice, čini i dalje. Ističe činjenicu da se novac nije razvio iz tisućljeća trgovine i trampe nego da je ljudskoj vrsti zlonamjerno nametnut kao sredstvo apsolutne vlasti i porobljavanja.

  • Želimo li otkriti put ka potpunom prosvjetljenju moramo se suočiti sa svojim statusom porobljene vrste kojom vlada globalni financijski sustav. Naša današnja situacija nam pruža jedinstvenu priliku za promjenu vlastite sudbine.

Ubuntu kontribucionizam predstavlja čvrste temelje nove društvene strukture koja će nas ponijeti u novu eru istinske slobode bez financijske tiranije, prema pravom procvatu na svim poljima ljudskoga života. Prijeđimo s društva pokretanog novcem na samoupravljačke globalne zajednice koje vode ljudi i njihova strast za životom te njihovi bogom dani talenti, kako bismo stvorili svijet obilja za sve – svijet slobodan od svakog ograničenja ili prepreka u nastojanju da postignemo ono što želimo postići. Mi živimo na planetu obilja. Odbacimo filozofiju oskudice koja koristi samo nekolicini. Mi smo onih 99 posto – ovaj planet ne pripada vladama, korporacijama ili banksterima. Vratimo Zemlju u naše okrilje. Pokrenimo se i počnimo se žešće boriti za spas našeg planeta, svijeta izobilja na svim razinama naših ljudskih nastojanja.

====================
              INFO
====================
FACEBOOK - Ubuntu Hrvatska
FACEBOOK - Ubuntu Contributionism
(izvor: teledisk, nexus-svjetlost / uredio PS)

Popularno

Kontak

Naziv

e-pošta *

Poruka *